Skip to main content

Goatwhore: Provoking the Ritual of Death


Η ώρα του απόλυτου σκότους έχει έρθει. Την Τετάρτη 01/08/18 στο An οι Black/Death/Thrash Metal ηγέτες Goatwhore θα έρθουν για πρώτη φορά στην Αθήνα, Ελλάδα, και η τελετή θα ξεκινήσει.

Κάθε κυκλοφορία τους, ένα κωλοδάχτυλο στο κατεστημένο και στην οργανωμένη θρησκεία.Με το ντεμπούτο της "The Eclipse of Ages into Black", (2000) γίνεται σαφής η πρόθεσή τους. Έχουν έρθει για να προκαλέσουν ταραχή (8).Στο "Funeral Dirge for the Rotting Sun" (2003), έχουμε την άνοδο στην τεχνική κατάρτιση της μπάντας, και την στροφή σε πιο Sludge Metal μονοπάτια (7).Ίσως το πιο πολωτικό album τους. Το "A Haunting Curse" (2006), έχει επικριθεί για την επαναληψιμότητά του. Παραμένει όμως δυνατή κυκλοφορία (7).Μετά το διχασμό έρχεται η κορυφή. Δίσκος διαμάντι, το "Carving Out the Eyes of God" (2009), φέρνει τους Goatwhore στο προσκήνιο και τους εκτοξεύει στα ύψη (9).Έχοντας βρει την ισορροπία ανάμεσα στις Black Metal και Death Metal επιρροές τους, το "Blood for the Master" (2012), είναι ένα πραγματικό αριστούργημα (9).Δυνατό, τσαμπουκαλεμένο, πιο Thrash Metal από ποτέ. Το "Constricting Rage of the Merciless" (2014) είναι ένα ηχηρό κάλεσμα για επανάσταση (8).Το "Vengeful Ascension" (2017) είναι μια ελαφριά πτώση απ’ τα προηγούμενα. Δεν παύει όμως να φέρει την σφραγίδα των Goatwhore και την ποιότητα που συνεπάγεται αυτή (7).

Σατανισμός, Σκοτάδι, Αντι-θρησκεία, Αρμαγεδδών. Μίσος σε κάθε μορφή θρησκείας και θεότητας. Το σκότος μας καταπνίγει, και η επικείμενη καταστροφή είναι κοντά.

Η Hardtimes πρόκειται να διοργανώσει ένα δυνατό event. Οπλιζόμαστε με οργή, και περιμένουμε την κάθαρση του κόσμου από τα δεινά.Genre:
Black/Death/Thrash Metal

Main: 
The Eclipse of Ages into Black (2000)
Funeral Dirge for the Rotting Sun (2003)
A Haunting Curse (2006)
Carving Out the Eyes of God (2009)
Blood for the Master (2012)
Constricting Rage of the Merciless (2014)
Vengeful Ascension (2017)

Current lineup:
Sammy Pierre Duet (Guitars, Vocals)
L. Ben Falgoust II (Vocals)
Zack Simmons (Drums)
James Harvey (Bass) 

Comments

Popular posts from this blog

Judas Priest, Sabaton, Saxon, Accept, Foray Between Ocean, Null'o'zero @TerraVibe, Πέμπτη 19/07/18

Αλητεία. Ζωή πάνω σε 2 ρόδες. Πολεμικές συρράξεις. Metal and steel. 4η φορά που παρακολουθώ live τους Accept. 3η φορά που παρακολουθώ live τους Saxon. 4η φορά που παρακολουθώ live τους Sabaton. 2η φορά που παρακολουθώ live τους Judas Priest. Πέμπτη 19/07/18 και αρκετός κόσμος έχει μαζευτεί από νωρίς στο TerraVibe. 14:40, οι πόρτες ανοίγουν. Burning just like fire. Hear the heavens cry. Into the fire. Waiting for lightning to strike.

Στις 16:15 στην σκηνή ανεβαίνουν οι Null'o'zero, Heavy/Thrash Metal μπάντα η οποία στα 30 λεπτά που έχει στη διάθεσή της, παρουσιάζει 5 κομμάτια: ''Instructions to Dominate", "My Last Disguise", "The Last One", "Unleashed by Fire" και "Trapped in a Maze". Γενικά καλός ήχος, καθόλα καταρτισμένοι τεχνικά τα συν, μικρή επικοινωνία με το αριθμητικά ok κοινό, στατική σκηνική παρουσία τα πλην. Ειδικά το τελευταίο παραξενεύει. Διαθέτουν δυνατό υλικό, οπότε η μεγαλύτερη κινητικότητα είναι επιβεβλημένη. Σε…

They're Gonna Get You, No Matter How Far

Από την αρχή της χρονιάς η αγωνία κορυφώνεται και ζούμε όλοι ένα ανελέητο κυνήγι θησαυρού, μέσα από γρίφους, ψάξιμο και φήμες... Πολλές φήμες. Το Rockwave είναι θεσμός και ο κόσμος πάντα το υποστηρίζει. Φέτος η Didi κάνει το peak της και για το Metal διήμερο δημιουργεί μια σύνθεση που θα σου πάρει τα μυαλά. The priest is going to read us the last rites.

Day 1:

Η πρώτη ημέρα του ολοκαυτώματος!Supreme excellence consists of breaking the enemy’s resistance without fighting. Η ιδέα του πολέμου έχει επισκιάσει τις ζωές μας και ο φόβος μην χτυπήσει την δική μας πόρτα κυριαρχεί. Οι Sabaton γνωρίζουν το συναίσθημα αυτό, όπως και τις επιπτώσεις του. Θα περάσουμε τις πύλες της κολάσεως προσευχόμενοι να βγούμε ζωντανοί την Πέμπτη 19/07/18 στο TerraVibe.

ΦαντασίαΣτρατιωτικήΙστορίαMetal. Οι μάχες που περιγράφουν με ανατριχιαστικό τρόπο θα σου κόψουν την ανάσα και ίσως (λέμε τώρα...) να σταματήσεις να το παίζεις επαναστάτης του πληκτρολογίου, σκορπίζοντας γνώσεις που έχεις διαβάσει σε σάπια milita…

Ville Friman [Insomnium - Guitars, Vocals (clean)]: ''Έχουμε ερωτηθεί γι'αυτό πολλές φορές και άνθρωποι έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον στο να δουν το ''Winter's Gate'' (2016) ως ταινία ή ταινία μικρού μήκους.''

Στα πλαίσια της πολυαναμενόμενης επικείμενης συναυλίας των Insomnium την Κυριακή 25/03/18 στο Piraeus 117 Academy, το Metal Asylum μίλησε με τον Ville Friman [Guitars, Vocals (clean)] για το αριστουργηματικό ''Winter's Gate'' (2016), το μεγάλο ρίσκο που πήραν με την συγκεκριμένη κυκλοφορία, αλλά και την πιθανότητα αυτή να μεταφερθεί και στην μεγάλη (ή μικρή) οθόνη. We need to slow down.

Καλησπέρα, Ville. Τιμή μου που κάνουμε αυτήν την συζήτηση.
Έχουν περάσει 2 χρόνια από την κυκλοφορία του αριστουργηματικού ''Winter's Gate'' (2016). Καταρχάς, πώς και αποφασίσατε να προχωρήσετε, αυτήν τη φορά με ένα concept album, βασισμένο στην σύντομη ιστορία του Niilo (σ.σ.: Sevanen - Bass, Vocals);


Νομίζω flirtάραμε με την ιδέα του να κάνουμε ένα μεγάλο concept album ήδη από όταν ηχογραφούσαμε το ''Shadows of the Dying Sun'' (2014). Πάντα μας άρεσαν τα concept albums και τα μεγάλα κομμάτια και απλά θέλαμε να το προσπαθήσουμε και οι ίδιοι. Ευτυχώς…